Introducere

Site-urile 

  • www.omnicable.ro

 sunt proprietatea S.C. OMNI CABLE S.R.L.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza platformele mentionate in prezentul document.

Prin utilizarea site-urilor mai sus mentionate sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

1. Acces

Accesul si utilizarea

Site-urile 

  • www.omnicable.ro

sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand aceste site-uri si aplicatia mobila, inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile stipulate mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-urilor si a aplicatiei mobile.

  • www.omnicable.ro

de prezentare iar accesul pe el se face in mod gratuit.

Pentru a obtine acces la site/aplicatie, si deci la informatiile puse la dispozitie prin el trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive desktop sau mobil prin care se pot accesa servicii de internet, magazinele de aplicatii.

Scopul site-ului/aplicatiei este de a informa utilizatorii cu privire la servicile oferite de S.C. OMNI CABLE S.R.L. informații de mentenanță/suport general, documentații, noutati/notificări pentru programele de software ale partenerilor.

2. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul site-ului/aplicatiei NU poate fi copiat, reprodus, transmis, multiplicat, vandut, fara acordul scris a S.C. OMNI CABLE S.R.L.

Pe site/aplicatie aveti accces liber sa vizualizati informatii de interes, dar continutul site-ului/aplicatiei, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente pe site/aplicatie, sunt protejate de legea dreptului de autor si apartin S.C. OMNI CABLE S.R.L. si a partenerilor.

Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.

3. Reguli de utilizare

Orice utilizator interesat de serviciile prezentate pe site/aplicatie are dreptul sa contacteze firma S.C. OMNI CABLE S.R.L. prin ‘’FORMULAR RAPID CONTACT’’, telefon sau e-mail.

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existentente pe acest site/aplicatie.
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul acestui site/aplicatie, de a sterge sau a modifica informatiile prezente pe site/aplicatie
– incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea site-ului/aplicatiei
– folosirea adresei de e-mail publicata prin intermediul site-ului/aplicatiei sau a platformelor de publicare a aplicatiei pentru distribuirea ei pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unui serviciu sau suport din cele prezentate pe site/aplicatie.

Serviciile prezentate pe site-urile www.omnicable.ro nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta veti contacta firma S.C. OMNI CABLE S.R.L. folosind informatiile din sectiunea de CONTACT a site-ului.

Confidentialitate

Site-urile 

www.omnicable.ro

sunt in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, si cu Regulamentul 2016/679/UE aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.

Document actualizat în 04.11.2021